Doe mee

niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Makkelijk en snel kun je eenmalig of periodiek doneren met het volgende formulier:


Doneren

In het geval van een periodieke donatie (per maand, kwartaal of jaar) zal in het volgende scherm gevraagd worden om eenmalig €0,01 over te maken via IDEAL. Hiermee kan de doorlopende donatie geverifieerd en geactiveerd worden op basis van uw bankgegevens.

Jaarlijkse gift

Ook zonder het internetformulier hierboven kun je jaarlijks een vast bedrag geven om  Stichting Leergeld Noord Veluwe te steunen.  Download hier de overeenkomst.
Vul hem in en mail deze naar penningmeester@leergeldnoordveluwe.nl


Eenmalige gift

Een eenmalige gift kun je ook geven door de donatie over te maken op rekeningnummer NL27RABO0143557629 ten name van Stichting Leergeld Noord Veluwe


We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting bij de belastingaangifte.

Doe mee als partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Noord Veluwe is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06 30669222 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergeldnoordveluwe.nl

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Noord Veluwe is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Graag komen we met je in contact om te overleggen waar je belangstelling voor hebt en wat we kunnen bieden.

We werken met intermediairs die de gezinnen bezoeken, (hulp) coördinatoren die onder meer de aanvragen behandelen, administratieve krachten en bestuursleden. Van bestuursleden wordt verwacht dat zij generalist zijn, een redelijk netwerk hebben in een of meer gemeenten van de regio Noord Veluwe en eventueel daarbuiten.
Hier volgen de taakomschrijvingen van de intermediair en de (assistent) coördinator.


Vacatures

We hebben de volgende functies die nog open staan:


  • Intermediair(e)s Leergeld Hattem